Doe het zelf

Zelfbouw elektriciteit-domotica -verwarming -sanitair-ventilatie : geen standaard pakket, maar een pakket geheel op maat van uw woning !

 

Ga je bouwen of verbouwen ? Ben je zelf een handige Harry en wil je geld besparen ? Het kan ! Via onze zelfbouwformule kan je zelf voor de installatie van je woning zorgen. Volledig op maat van jouw wensen ! Wil je alleen maar slijpen of kappen, wil je alles zelf doen ? Alles is bespreekbaar !

 

Hoe gaan wij te werk ?

 

  1. bespreking plan : we overlopen de verschillende mogelijkheden aan de hand van een plan van de woning. Wij doen dit samen met jou om er zo zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien.

  2. opmaken van een gedetailleerde offerte : we bezorgen jou een gratis, vrijblijvende en gedatailleerde offerte

  3. opmaken van legplannen : na goedkeuring van de offerte maken wij gedetailleerde legplannen. zo kan je onmiddellijk zien welke inbouwdozen je moet plaatsen, welke soort kabels je dient te leggen en hoe ze moeten lopen.

  4. levering van de materialen en bijhorende instructies : we leveren de materialen of je kan ze zelf komen ophalen. We omkaderen je met de juiste legplannen, instructies en uitleg. Door alles duidelijk vooraf uit te leggen, zorgen wij ze voor dat je sneller, kwaliteitsvoller en zonder onderbrekingen kan werken. Uiteraard zijn wij steeds telefonisch bereikbaar voor raad en advies.

  5. rondgang te controle (voor de chapewerken) : als je klaar bent met de aanleg van je leidingen, komen wij ter plaatse om alles na te kijken. Zo zijn we zeker dat alle leidingen (correct) werden aangelegd.

  6. schema's en keuring : na de rondgan maken we overzichtelijke eindschema's op en zijn we aanwezig bij de officiële keuring.

  7. volledige afwerking : indien nodig kableren we je verdeelbord op maat. Ten slotte stellen we jouw pakket samen met stopcontacten, schakelaar, afdekplaten, ...

  8. Wij verzorgen de nodige keuringen.